Hem » Vår utgivning » Böcker » Tidigare utgivning » JP II. Sångbok för Sveriges Unga Katoliker
Aktuella böcker
Tidigare utgivning
Ur arkivet

JP II. Sångbok för Sveriges Unga Katoliker

Författare:
ISBN: 978-91-89684-70-6
Utgivningsår: 2010
 

"Ni är världens framtid, ni är kyrkans hopp". Dessa ord sade Johannes Paulus II, vår förre påve, om ungdomar och det är honom som vår sångboks titel syftar på. Johannes Paulus II hade ett speciellt förhållande till ungdomar och har betytt väldigt mycket för dem runt hela jorden. JP II är en sångbok sammanställd av sveriges Unga Katoliker, att användas av och med katolska barn och unga. I boken finns material att sjunga vid alla tillfällen: under mässan, vid undervisning, på läger och ungdomsdagar etc. I vår nya sångbok hittar du traditionella psalmer, sånger som sjungits vid världsungdomsdagarna, sånger av lovsångskaraktär, sånger från Taizé och Lourdes och mycket annat. En betydande del har tagits ur Cecilia för att bevara den psalmskatt som finns där, men också av den enkla anledningen att man inte ska behöva använda två olika böcker.

 

Vi hoppas att denna bok ska sprida musikens glädje på alla håll där barn och ungdomar finns, och att den kommer att bidra till att öka sång- och bönelivet i dela det katolska Sverige!

 

Inbunden med märkband. 408 sidor. 

Veritas Förlag ● Götgatan 68, Box 4114 ● 102 62 Stockholm ● www.veritasforlag.se ● Telefon: 08-462 66 36 ● veritas@katolskakyrkan.se