Bön – en guide till bönens värld

Författare: P. James Martin SJ

Översättare: Daniel Braw

240 kr

James Martin guidar oss i denna bok genom bönens land. Han visar hur varje människa genom bön kan ha en nära relation med Gud och på olika former av bön som människan har brukat genom historien. Det finns ingen ensam enkel formel för hur bön går till, utan i stället är det precis som i alla relationer att man måste upptäcka vilka vägar som fungerar bäst just för dem.

I den här inbjudande och tillgängliga boken visar Martin på vad som händer när vi ber och framför allt att bön är tillgängligt för vem som helst – från den tvivlande sökaren till den hängivet troende. Det enda som behövs är villighet att öppna upp sitt hjärta.  

Inbunden, 450 sid.

P. JAMES MARTIN (f. 1960) är jesuitpräst, kulturredaktör och författare till flera böcker. Han är redaktör för den katolska tidskriften America, en ofta anlitad mediekommentator och har medverkat i olika sammanhang som The Colbert Report, New York Times och Wall Street Journal. Sedan våren 2017 är han rådgivande konsult åt Vatikanens sekretariat för kommunikation. På Veritas Förlag har tidigare utkommit Söka och finna Gud i allt (inbunden och pocket) samt Jesus: en resa genom hans liv (inbunden och pocket).

ERBJUDANDE: köp p. James Martin SJ:s nya bok och få Jesus: en resa genom hans liv (inbunden) + Söka och finna Gud i allt (inbunden) för endast 100 kronor extra (ord. pris 190 kronor)! Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Läs gärna Malina Abrahamssons intervju om boken med p. James Martin i Dagen 10 februari 2022. Boken har recenserats i Katolskt magasin 1/2022 och i Signum 3/2022.

 

Bild

Utgivningen sker i samarbete med Libris Förlag.